Fiets Private Lease

Wat houdt het Fiets Private Lease in?

Van Leer Mobility en u als berijder sluiten een “All Inclusive” contract af, om voor een bepaalde periode (de looptijd) en een bepaald kilometrage een fiets te gebruiken. U betaalt hiervoor, een van te voren overeengekomen, vast bedrag per maand aan ons. Van Leer Mobility neemt alle investeringen voor haar rekening en behoudt het eigendomsrecht. Wij kopen de fiets en de eventuele accessoires, zorgen voor reparaties, het onderhoud en banden en regelen collectief de pechhulp en de verzekering.

Aan het einde van de gebruiksperiode kan u de fiets overnemen of levert u de fiets bij ons in.

Voor wie is de Fiets Private Lease constructie?

Het Fiets Private Lease kunt u als werknemer, met een naar eigen inzicht te besteden mobiliteitsbudget, aangaan. Dit is een andere optie naast het Fiets Privé Plan.

Wat zijn de voordelen van de Fiets Private Lease constructie?

  • U wordt volledig ontzorgt; U kiest de fiets en wij zorgen voor de rest.
  • Vast maandbedrag; geen onverwachte kosten
  • U bent bij diefstal verzekert
  • Aan het van de looptijd hebt u weer keuze uit de nieuwste producten in de markt.

“Wij ontzorgen, en ú? Kunt fietsen

Klik hier voor het actuele lease-aanbod

 

“Wij kunnen besluiten om u als consument te toetsten op kredietwaardigheid. Op dat moment verstrekken wij de gegevens aan Kredietrapportaanvragen.nl die hiervoor samenwerkt met  Economic Data Resources B.V. (EDR), Focum en BedrijvenCheck ter controle van uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Zij zullen op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. Uw gegevens zullen dan worden gebruikt voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Voor meer informatie of vragen zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/ , https://www.focum.nl/privacy-statement-focum-uitgebreid/ en of https://inzage.bedrijvencheck.nl/ ”