Over ons

Van Leer Mobility is ontstaan doordat klanten vroegen mobiliteit te regelen dat paste bij hun imago & organisatie.

Guus: “Persoonlijk contact is het belangrijkste voor mij en Van Leer Mobility! Ik wil zelf ook altijd de beste service en prijs, dat er moeite wordt gedaan voor het beste advies of de beste oplossing. Geen loze beloftes, geen uitstelgedrag of een afspraak niet nakomen. Ik regel het eerlijk en onafhankelijk en lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan is (hoe moeilijk het vaak ook is) ‘nee’ ook een antwoord”.

Van Leer Mobility staat voor Consultative selling! Waarde toevoegen voor de klant. Dit doet Van Leer Mobility door het geven van een eerlijk advies, nét even verder kijken, aandragen van alternatieven, win-win en kritisch durven te zijn…. Dat is onze manier van werken.

Doordat ik in het verledengewerkt heb bij een grote universele leasemaatschappij, een auto-importeur/autofabrikant en bij diverse autodealers met vaak een bijbehorende leasemaatschappij, is er een ruime ervaring en kennis van de auto- & leasemarkt. Dit gaat verder dan alleen het uitrekenen van een leaseprijs. Door de markt goed te blijven volgen en in gesprek te blijven met de leveranciers, weet Van Leer Mobility waar je op welk moment moet zijn voor het juiste aanbod. Hierdoor biedt Van Leer Mobility altijd een concurrerende (lease-)prijs met betere algemene voorwaarden.

 

Mission Statement: Share thé Benefit!

Het moet uiteindelijk leiden naar win-win. Van Leer Mobility regelt de voordelen en het persoonlijke contact, u geeft mij de opdracht!

Van Leer Mobility: is duurzaam, investeert in de lange termijn en streeft naar een optimale ‘win-win’, zullen we het voordeel delen?