Full Operational Lease

Wat houdt Operational Lease in?

Van Leer Mobility staat voor het ontzorgen van zijn klanten; u maakt een selectie van één of meerdere auto’s voor u of uw medewerkers en wij zorgen voor de rest. Operational Lease wordt ook wel Full Operational Lease genoemd. Dit is een zakelijke lease constructie, waarbij alle componenten; zoals afschrijving, onderhoud, banden, verzekering, pechhulp, etc. voor rekening zijn van de leasemaatschappij. U vertelt ons wat u verwacht en wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers mobiel blijven en representatief voor de dag komen, daarbij heeft u geen omkijken naar het beheer van het wagenpark. Het enige wat u dient te doen is het betalen van de vaste maandelijkse kosten voor het gebruik. Bijkomend voordeel is dat de auto(‘s) niet op uw balans komen te staan.

Voor wie is Operational Lease geschikt?

Operational Lease is geschikt voor werkgevers die of voor hun zelf of aan de medewerkers een auto ter beschikking stellen en hierbij volledig het risico en de administratie willen wegleggen bij de
leasemaatschappij. Van Leer Mobility helpt bij het gehele ‘aankoop’ proces en is en blijft uw aanspreekpunt gedurende het contract. Daarbij hebben wij een grote klantenportefeuille bij leasemaatschappijen en helpen wij waar nodig de klant gedurende de gehele contractperiode.

Wat zijn de voordelen van Operational Lease

  • Operational Lease staat niet op uw balans, zodat uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming
  • Aantrekkelijk leasetarief. Wij hebben een goed netwerk en hebben concurrerende afspraken gemaakt met leasemaatschappijen
  • Vrije auto keuze. U stelt bij een gewenste dealer zelf de auto samen en dient de offerte bij ons in
  • Binnen een dag ontvangt u de leaseofferte(s)
  • Vast maandbedrag; geen onverwachte kosten

Weet u bijvoorbeeld ook dat wij bij leasemaatschappijen tot de grotere wagenparken horen en daardoor de beste inkoopcondities krijgen?

Klik hier voor het actuele lease-aanbod.